Kjøpe digitale filer – Veiledning

Mange får problemer med å finne igjen filene (mønstrene) de har kjøpt etter at betalingen er gjennomført.  Her er en veileder som viser hele prosessen.  Jeg oppfordrer alle til å lese gjennom dette før de kjøper og event. gå tilbake hit og lese mere om det oppstår problemer med å finne filene som er kjøpt.

Når du har klikket “Purchase” (Kjøp) på et mønster “legger det seg” i “Cart” til høyre i bildet.  Her kan du event. fjerne de filene du ikke ønsker ved å kikke på “Remove”.  Når du ser de filene du ønsker å kjøpe her, klikker du “Purchase” for å komme videre til betaling.  Du kan kjøpe så mange filer du vil og betale kun en gang.  Jeg har klikket “Purchase” (Kjøp) på knappene under 2 mønster.  De ligger er i “Cart”.  Se det som er avmerket med rød runding.

Når du har klikket på “Purchase” kommer du til “Checkout”.  Her kan du også fjerne filer om du har fått med deg for mange og noen som du ikke ønsker å kjøpe.  Gå videre ved å fylle ut feltene under “Personal info”.

Fyll ut alle feltene som er merket med stjerne.  Pass på at du skriver inn riktig e-psotadresse.  Dette er e-postadressen filene skal sendes til.  (Filene kan lasts ned direkte, men sendes også p e-post til deg.)

Når du har fyllt ut alle feltene som er merket med stjerne, klikker du på “Purchase” – Avmerket med rød ring på bildet her.

Her fyller du ut e-postadresse og passord som er registrert for din PayPal-konto.  Klikk “Logg på”.

Klikk på “Betal nå”.

Når betalingen er utført kommer opp denne bekreftelsen.  Vent til du blir sendt videre til Scandinavian Quilt Pattern.

Her er du sendt tilbake til Scandinavian Quilt Pattern.  Vent til du sendes videre.  Det kan noen (flere sekunder).

Her er du sendt videre til kjøpsbekreftelsen.  Som du ser er “Payment Status” merket med “Pending” (Se rød markering).  Dvs. at PayPal sjekker kortet ditt.  Om det ikke skjer noe på noen sekunder, oppdater siden ved å klikke på Oppdateringssymbolet på verktøylinja for nettleseren.  Her ser du den helt øverst til høyre på bildet.

Betalingen og kjøpet er nå gjennomført og du har fått linker til de filene du har kjøpt.  På mitt kjøp er det 2 filer under “Products” (merket med rød “ring”).  Klikk på filene og de lastes ned umiddelbart til din maskin.  På min maskin åpnes de med det samme de er lastet ned.

Her er de to mønstrene jeg har kjøpt til meg selv:-)

Filene som er lastet ned finner du i mappen “Downloads” eller “Nedlastinger”.

Filene blir også sendt til din e-postadresse.  Det er derfor viktig at du skriver riktig adresse under “Personal info” når du gjennomfører bestillingen.  Her ser du de to filene som jeg kjøpte til høyre under (Purchase receipt” når du åpner e-posten “Purchase Receipt”.  Den andre e-psoten du får er en bekreftelse på din betaling til PayPal.

Finner du ikke disse e-postene (eller en av dem mangler) – sjekk i “Junk” postkassen (se rød avmerking til venstre, midt på bildet).  Har du norsk språk står det “Søppelmail” eller noe slikt (Skal sjekke opp hva det eksakt står på norsk).

Har du fortsatt problemer med å finne filene dine, sender jeg dem selvsagt manuelt.  Send da en e-post til post@scandinavianquiltpattern.com.

 

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.